Web Design and SEO

УЕБ ДИЗАЙН

Интернет сайтът е изключително ефикасен и влиятелен начин да изразите себе си и да представите Вашият бизнес на все по-бързо развиващия се и променлив пазар.

Феймъс Арт Адвъртайзинг предлага  цялостни решения за изработка на уеб сайтове. Това включва концепцията, графичния дизайн, разработката и програмната реализация на проекта.

Уеб сайтовете, които създаваме са според конкретните нужди на всеки клиент и могат да бъдат:

  • Личен сайт
  • Корпоративен уеб сайт
  • Онлайн каталог
  • Електронен магазин

SEO – Оптимизация за търсачки

Продажбата на дори най-качествения и изгоден продукт ще бъде обречена на посредствен резултат, ако не бъде доведена до знанието на потенциалните клиенти. Ето защо за нас сайтът на клиента е добър, когато има посещаемост. Search engine optimization е мощен Интернет маркетингов инструмент и когато е използван правилно осигурява висока възвращаемост на инвестициите. Отлично оптимизираният сайт може успешно да доведе до нарастване доходността на вашия бизнес, посредством увеличаване на видимостта му в Интернет пространството.

Нашата цел е да осигурим качествен таргетиран трафик на вашия сайт, посредством постигане на високи позиции при органично търсене с  търсачки като Google, Bing и др. Ефективната оптимизация гарантира, че сайтът ви ще е представен по уникален начин пред Интернет аудиторията и следователно ще представлява ценен ресурс и за търсачките.