20 декември 2014
Текстилни калъфки за автобусни седалки

Текстилни калъфки за автобусни седалки – ушиване и трансферен печат.

19 юни 2014
Рекламна табела Baristo

Рекламна табела, изработена от различни по цвят и дебелина плаксигласи, които са лазерно обработени.

1 декември 2013
Модулни стелажи от ПДЧ и метал

 

Агенция за реклама Феймъс Арт изготви идеен и 3D проект на модулен стелаж за излагане на алкохолни продукти. Идеята беше приета с одобрение и нашият екип пристъпи към изработката. Използваните материали са ПДЧ и метал, а модулите са с лесен монтаж и подреждане. За цялостен завършен вид допринесе рекламната визия, отпечатана на висококачествен UV печат.

30 ноември 2012
Рекламни дисплеи – промо зони магазин Пикадили

Феймъс Арт изработи и монтира рекламни елементи в магазините от веригата Пикадили. С новия брандинг металните палета за излагане на продукти се промениха до неузнаваемост.

26 ноември 2012
Брандиране на промо зони – магазин METRO

Екипът на Феймъс Арт изработи рекламни елементи за брандиране на промо зони в магазини METRO.

Топките са стилен елемент и присъстват във всяка една Коледна украса. Ето защо посредством вакуум формоване на цветно ПВЦ бяха изработени топки , брандирани с логата на продуктите, а меджу тях посипани снежинки за едно Коледно шопинг настроение.

 

9 ноември 2012
Директен печат върху CD и DVD носители

Феймъс Арт Адвъртайзинг вече предлага за своите  клиенти директен пълноцветен печат на CD и DVD носители. Качеството на директен печат е с резолюция 300 dpi, което позволява отпечатването на финни и реалистични изображения.

Дисковете могат да бъдат окомплектовани в кутийки с обложки или различни модели картонени носители. За да бъде ефектен и завършен продукта ние Ви предлагаме и графичен дизайн за обложките и лицата на CD и DVD носителите.

Нашият съвет е  върху дисковете да не се лепят отпечатани стикери, тъй като това нарушава баланса и диска не се чете добре от устройствата.

 
14 септември 2012
Рекламни дисплеи и обемни светещи табели J&B – Фантастико

 

На 14 септември бе открит нов магазин на веригата Фантастико в кв. Студентски град. Феймъс Арт Адвъртайзинг бе ангажирана с проекта за изработка на вътрешни рекламни елементи за една от зоните в обекта.

За нас беше предизвикателство и удоволствие да изпълним всички детайли от вътрешното рекламно оформление в духа на марката J&B – “Start a party”. Несъмнено брандинга и напитките в този кът ще ви заредят със своето неповторимо настроение.